FEJNING

VSK rydder op/fejer efter alle hockey kampe og tjener dermed vigtige penge til klubben, så vi fortsat kan have ansat en professionel træner og holde kontingentet på et rimelig niveau. 

Der er mulighed for at få en billet til kampen, når I skal rydde op feje. Det tager ca. 1-1,5 time at feje efter kampen.
Man mødes under afsnit 8 og 9 (den anden ende af hallen, hvor ambulancefolkene står under kampen). En kamp tager 3 x 20 min og 2 x 20 pause. Der kan dog være pauser under kampen, så de stopper tiden. De kan også gå i forlænget spilletid. Man kan holde øje med livescore på Flashscore. Sørg for at være i god tid, da det ikke er til at komme ind i hallen, når folk først går ud.
Det er vigtig at i henvender jer til den fejeansvarlige, se intra, når i ankommer og at i ikke går før den fejeansvarlige har sagt god for dette. Den fejeansvarlige har ansvaret for at alle opgaver er løst, så derfor vigtig i lytter til den fejeansvarlige når der bliver fordelt opgaver. Alle skraldespande skal tømmes og ny pose skal i, uanset hvor fyldte de er. 
 
Fejesystem (klik for at gå til medlemslogin eller gå ind via http://intra.vojensskøjteklub.dk)
 
 
Du tilmelder dig til fejning i intra.
Du kan melde fra fejning ind til 2 dage før kamp dagen. Skulle du blive forhindret, så kontakt bestyrelsen hurtigst muligt. Men, melder man fra, mindre 2 dage før kamp dag, giver det desværre plus point per fejer. Af hensyn og respekt for de øvrige der skal feje, så skal afbud ske så tidligt som muligt, så der kan nå at komme andre fejere på opgaven.

Indgangsbilletter 
Hermed følger en vejledning til at hente bestilte indgangsbilletter:
1. gå ind i intra
2. gå ind under fejning
3. tryk på den aktuelle kamp
4. tryk på billet-linket, som ligger derinde.
 
 
I kan komme med op til 4 fejere til samme fejning og kan få tilsvarende antal billetter.
Hvis der er billetter til overs, så kan fejere bestille en ekstra billet efter først til mølle princip på vojensskoejteklub@gmail.com. Billetter skal bruges til ekstra hjælpere - f.eks. kan man tage sine børn med som ekstra hjælpere. BEMÆRK dog at man først kan tilmelde sig som fuldgyldig fejer, når man er mindst 14 år og kan løfte opgaven som en voksen. Unge der fejer skal følges med forældre (ellers tæller den unge ikke) og det er således forældrenes opgave at holde de unge i gang.
 
Medlemmet har altid ansvaret for at fejeopgaven løftes efter forskrifterne.

Hvis medlemmet vælger at få andre til at overtage fejeopgaven så er det medlemmets opgave grundigt at sætte hjælperne ind i fejemanualen og øvrig info omkring fejning, som står på hjemmesiden.
Hvis medlemmet vælger at finde fejere udenfor familie og vennekreds, så skal hjælperne som minimum være fyldt 18 år og uanset alder, så skal alle fejere kunne løfte opgaven som en voksen.
Fejeansvarlig har mulighed for efter fejningen at videreformidle til bestyrelsen, hvis nogen ikke har opfyldt sin opgave tilfredsstillende det kan f.eks. være hvis en fejer vælger at gå før opgaven er fuldført. Bestyrelsen beslutter herefter om det pågældende medlem kan opnå et kryds for fejningen.


Billetter og fejeopgave må ikke formidles på de sociale medier.  
Billetter kan af medlemmet videreformidles til hjælpere, der fejer, men må aldrig sælges.
Billetter bestilles og hentes af medlemmet i intra. Login og password er personlige og må aldrig videreformidles til andre.
 
HVIS du har spørgsmål til fejning så send en mail på klubmailen vojensskoejteklub@gmail.com
Kontakt personer: Tine og Tanja. 

FEJEANSVARLIG
 
Ved hver kamp er der en fejeansvarlig
Den fejeansvarlige har overblikket og har retten til at sætte alle andre igang. Den fejeansvarlige sørger for at fordele opgaverne fra start. Er man undervejs i tvivl om arbejdsopgaverne eller i tvivl om, hvad man skal gå igang med, så skal man gå til den fejeansvarlige. Den fejeansvarlige er også ansvarlig for at tjekke, at alle opgaver er udført og at fejeredskaber ryddes op.
Derudover kontrollerer den fejeansvarlige at de tilmeldte til kampen har fejet og godkender kampen i intra efter kampen.
HUSK slatter må ikke hældes i urinalerne, da spærrevæsken ikke kan tåle Øl og sodavands rester.
FUNFACT:-) Vi kalder oprydningsopgaven for SønderjyskE for fejning, da der var rigtig meget skrald før i tiden og derfor havde alle koste og fejede det hele fra tribunerne og ned mod isen og der blev det hele læsset op med skovle i containere.