NYT MEDLEM

Er du vild med is og har du lyst at lære at lave piruetter, trin og spring på isen?
Vi har plads til nye skøjteløbere på skøjteskolen.  

Hvis du har lyst til at deltage i et af vore arrangementer eller vil komme til prøvetræning, så  skal du tilmelde dig på vojensskoejteklub@gmail.com.
Vi vil herefter kontakte dig og aftale hvilke dage, du kan komme til prøvetræning.

Sæsonen løber fra 1. september til 31. marts, hvor der er is i begge haller. Vi holder også åben is 2 gange på en sæson, hold øje med vores kalender eller Facebook side. Vojens Skøjteklub. 

Du kan sikre dig en plads på holdet
Du kan allerede nu blive skrevet op og dermed sikre dig en plads på holdet. 
Du får selvfølgelig mulighed for at komme til et par prøve træninger før du tager den endelige beslutning om du vil på holdet, men vi anbefaler dig, at blive skrevet op for at sikre en plads.

De yngste løbere er 4 år og udgangspunktet er, at du skal kunne løbe før du kan lære at stå på skøjter. Alle begyndere uanset alder starter på skøjteskolen, som træner 2 gange om ugen.
Til træning vil der både være træner og hold i hånd hjælpere sådan at alle - uanset alder - får mest muligt ud af træningen.  
Når de første færdigheder er opnået vil der ske en oprykning til næste hold. Det er meget forskelligt, hvornår oprykning sker, men det er typisk efter 1/2-2 års træning.. afhængig af alder og hvor hurtigt barnet lærer. 

Nyttig viden
Det er vigtigt, at komme i god tid. Vi anbefaler, at I kommer 30 minutter før træningsstart for at finde skøjter mv. Skøjteskolens holdleder vil være behjælpelig med at finde skøjter og give råd og vejledning.

Det er vigtigt, at du husker varmt trænings tøj, som du kan bevæge sig i. Handsker er også meget vigtigt.