NYT MEDLEM

Er du vild med is og har du lyst at lære at lave piruetter, trin og spring på isen?
Vi har plads til nye skøjteløbere på skøjteskolen eller teen holdet. 

Hvis du har lyst til at deltage i et af vore arrangementer eller vil komme til prøvetræning, så skal du tilmelde dig på vojensskoejteklub@gmail.com.
Vi vil herefter kontakte dig og aftale hvilke dage, du kan komme til prøvetræning.

Sæsonen løber fra 1. september til 31. marts, hvor der er is i begge haller. Vi holder også åben is 2 gange på en sæson, hold øje med vores kalender, Instagram eller Facebook. 

De yngste løbere er 4 år og udgangspunktet er, at du skal kunne løbe før du kan lære at stå på skøjter. Det er dog vigtig at man er klar til at tage imod undervisning og lytte når træneren snakker. 

Alle begyndere starter på skøjteskolen eller teenholdet, som træner 2 gange om ugen.
Til træning vil der både være træner og hold i hånd hjælpere sådan at alle - uanset alder - får mest muligt ud af træningen.  
Når de første færdigheder er opnået vil der ske en oprykning til næste hold. Det er meget forskelligt, hvornår oprykning sker, men det er typisk efter 1/2-2 års træning.. afhængig af alder og hvor hurtigt barnet lærer. 

Nyttig viden
Det er vigtigt, at komme i god tid. Vi anbefaler, at I kommer 30 minutter før træningsstart for at finde skøjter mv. Skøjteskolens holdleder vil være behjælpelig med at finde skøjter og give råd og vejledning.

Det er vigtigt, at du husker varmt trænings tøj, som du kan bevæge sig i. Handsker er også meget vigtigt.

Når man melder sig ind i Vojens Skøjteklub, så forpligter man sig til at hjælpe med frivillige opgaver, som oprydning efter en ishockeykamp. Vi har et point system, hvor alle fra sæsonstart for tildelt 12-15 point, som skal afvikles i løbet af sæsonen.