NYT PROGRAM

Når du som Skøjteløber har bestået klubmærke 4, så kan du begynde at løbe program til Funskate konkurrencerne. 

Det er normalt at man har sit program i 2-3 år. Hver gang du rykker gruppe eller alderstrin, så skal dit program måske ændres en smule, enten med svære elementer eller spring eller måske musikken også skal forlænges.

I Vojens Skøjteklub indgår der ikke program i ens kontingent, du skal derfor selv sørge for at få bestilt musik og købe program lektioner, dette tilbyder vi i klubben, men du kan også købe et program fra andre trænere i deres haller(dette bliver formentlig dyrere end i klubben, da du skal betale for isen andre steder)

Første trin:

Snak med din træner omkring program og at du gerne vil have et.

Andet trin er musikken: 

Vi har et samarbejde med Hanne Lund, som redigere og sammensætter musik, så det passer til det niveau du løber på. Du kan selv sende et forslag til hende eller hun kan sende til dig. Det koster 200 kr. for musikken. 

Hanne Lund kan kontaktes på: halliecp@gmail.com

Ole Nissen har også tilbudt at redigere og sammensætte musik. Han kan kontaktes på mail: olenissen79@gmail.com

Musikken skal betales under Butik i Intra.

Tredje trin: 

Send en mail til bestyrelsen at du gerne vil købe program lektioner. Bestyrelsen booker dig ind på ledige tider. 

Program/ene lektioner koster 250 kr. og betales ligeledes i Intra under butik. Det er forskelligt hvor mange lektioner man har brug for, men man skal ikke regne med mindre en 3-4 lektioner. Der skal først betales når man har fået tid hos træneren til program.